Alma, İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar Vakfı Mardin şubelerine ziyaretlerde bulundu

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, beraberindeki heyetle MÜSİAD Mardin Şubesi, İlim Yayma ve Ensar Vakfı Mardin şubelerini ziyaretlerde bulundu.

Politika 3.04.2023 14:12:00 0
Alma, İlim Yayma Cemiyeti ve Ensar Vakfı Mardin şubelerine ziyaretlerde bulundu

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “AK Parti teşkilatları olarak bizler STK ve vakıflarımızı her zaman önemsemiş, onların yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşılamışızdır. Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremzedelere yönelik yapmış oldukları yardım faaliyetleri ülke sınırlarını da aşarak her kesim tarafından büyük beğeniye mazhar oldu. Sivil toplum kuruluşlarımızın ilimize sunmuş oldukları katkıları bilerek ve anlayarak hareket ediyoruz. Kendilerine yapmış oldukları tüm çalışmalarda yanlarında olduğumuzu, konu ne olursa olsun toplum yararına olan her faaliyette desteklerimizi asla esirgemeyeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

İl Başkanı Alma, “Ülkemiz ve ilimiz açısından çok önemli olan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizler durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve önümüzdeki günlerde çalışmalarımız daha da artarak devam edecektir. Ülkemiz geçmişte çok sıkıntılara maruz kaldı. Kirli anlayış ve hesapların altında çok ezik duruma geldi. Birçok alanda yaratılan kaoslarla halkımız birbirine kırdırıldı. Milli irade hiçbir zaman üstün olamadı. Darbe anlayışlarıyla yönetilen ülkemiz sağlık, eğitim, ulaşım, ekonomi gibi alanların hiçbirinde başarılı olamamıştı. Ama şimdi durum fazlasıyla değişti. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kurulan AK Parti 21 yıllık hizmet serüvenlerine sayısız hizmetler sığdırarak en ülkemizi en güçlü ilk 10 ülkenin arasına koymayı başardı. Vesayetlerin tamamını ayaklarının altına aldı. Sanayiden kalkınmaya, ulaşımdan sağlığa, tarımdan eğitime ve daha birçok konuda üstün başarılara imza attı. Yerli ve milli üretim hamleleriyle önemli adımlar attı. İşte tüm bu yapılanların heba olmaması için, daha güçlü bir devlet ve millet olmak için 14 Mayıs seçimlerinde irademizi çok yerinde kullanmamız gerekiyor. Bu konuda halkımızın ferasetine ve tercihine sonuna kadar güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.