Amca çocuklarının kurduğu takım Play Off´a yükseldi

Kızıltepe´de amca çocuklarının kurduğu Cevhertepe Spor Voleybol takımı 2. LİG 5. Grup maçlarında 17 maçta 16 galibiyet alarak Play Off´a yükselme başarısı gösterdi.

Spor 21.02.2019 11:30:25 0
Amca çocuklarının kurduğu takım Play Off´a yükseldi

Selman Güneş

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. lig 5. Grupta 2.lige çıktıkları ilk sezonda Şampiyonluk mücadelesi veren amca çocuklarının kurduğu Kızıltepe Cevhertepe Spor Kulübü Voleybol takımının başarısı göz doldurdu. Kendi köylerinin ismini verdikleri Cevhertepe Spor ligde oynadığı 17 maçın 16´sından galibiyetle ayrıldı. Malatya´da  oynanacak Play Off maçlarına katılma hakkını elde eden Cevhertepe Voleybol takımı 1. Lig´e çıkmaya bir adım daha yaklaştı. Sarı kırmızılı takım oynadığı 8 maçtan 4 galibiyet alırsa 1´inci Lig´e yükselme başarısı gösterecek.

 

Cevhertepe Kulübü Başkanı Turgut Cevheroğlu, Türkiye voleybol federasyonu 2 liginde mücadele eden takımlarının oynadıkları 17 maçta 16 galibiyet elde ettiklerini belirterek, ?Kızıltepe Cevhertepe Spor Kulübü Voleybol takımımız Türkiye´de ilk 16 takım arasına girmeyi garantiledi. Takımımız Malatya ?da düzenlenecek 1 Lige çıkma Play Off maçlarına katılma hakkını elde etti. Takımımızın rakipleri Konya Pema Koleji, İzmir Saint Josept ve ilçemizin bir diğer takımı Kızıltepe Eğitim Spor takımları olacak. Play of maçlarında başarılı olarak temsil ettiğimiz Kızıltepe´nin, Mardin´in adını duyuracağımıza inanıyoruz. Bölgede sadece futbolun olmadığını ve salon sporlarının da  üst liglerde oynandığını göstermek istiyoruz.  Sporcularımızın çoğunu ilçe dışından transfer ettik, çok iddialı bir takım kurduk. Malatya´ya gitmek için bir sponsor arıyoruz.? dedi.