Antalya’da 14. Bahar Turnuvası yapıldı

14.Masterler Atatürk Bahar Turnuvası “Full Medya Özel” Futbol Turnuvası Antalya Side’de düzenlendi.

Spor 1.05.2023 13:50:00 0
Antalya’da 14. Bahar Turnuvası yapıldı

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Yuvuz Durumel, yaptığı açıklamada katılımcılara teşekkür etti.  Durumel,  “Kıymetli dostlarım arkadaşlarım, yurt içinden ve dışından davetimizi kabul ederek, turnuvamıza katılım sağladığınız, birlikte olduğumuz için çok müteşekkirim. 26- 30 Nisan günleri arasında gerçekleştirdiğimiz 14.Masterler Atatürk Bahar Turnuvası “Full Medya Özel” Futbol oyunlarımızı, yurt içi ve yurt dışından 33 ekibimizle,40,50 ve 55 yaş oyunları olarak 3 farklı kategoride oynatarak tamamladık. Öncelikle bizlere olan güveninizden dolayı teşekkür ediyorum. Her organizasyonda planladığımız , heybemize dost biriktirme hedefimizi bu senede gerçekleştirdiğimizi görüyor ve mutlu oluyoruz.”

Durumel sözlerini  şöyle sürdürdü: “Full Medya Reklam Tanıtım firma sahibi Şenol Çiçek başkanımız çok farklı, renkli bir organizasyon planlayıp gerçekleştirelim demişti,Full Medya Özel organizasyonumuzu ilk konuştuğumuz gün ve evet aynen dediği gibi, renkli bir organizasyonu kendilerinin de katkıları ile gerçekleştirdik,Şenol Çiçek başkanıma çok teşekkür ediyorum. Yine organizasyonun adının koyulmasında hayal kurup bu hayale hepimizi ortak eden Full Medya Bekirpaşa Masterler takımının herşeyi ayrıca turnuva teknik komitesi üyemiz Ersin Karakaş abimize de çok teşekkür ediyorum.Otel organizasyonlarımızın destekçisi ve dostluğu ile bizleri sevindiren “Fanatik Tur” sahibi Hakan Onkur abime ve Sueno Beach Hotel müdürü ve görevlilerine bize çok güzel ev sahipliği yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum.

Full Medya Özel’in her gününü ilmek ilmek işleyen organizasyonu hem planlayan hem yöneten Cengiz ŞANAY abime, her zaman her ortamda yanımda olduğu için teşekkür ederim. Organizasyonumuzun her seyi Halik Sarıkçı başkanıma, Turnuva öncesi hazırlıkları yöneten Rıdvan Şirvani abime, sosyal Medya ayağımızı idare,eden Hamza Yılmaz ,turnuva devamında emeği geçen ve artık ailemizin birer ferdi olan Avni Tütüncü, Şenol Kırsakal,Veysel Kaki, Gürol Yılmaz, Emrah Çalgın ,Selami Mete ,İsmail Telci, Bülent Yürekli Nihat Yel ,her an yanımızda gördüğümüz Musa Çiçek, İlker Özciriş, Cihan Büyüksükmen Mardin’den sağlık görevlisi olarak aramıza, katılan ve yine aile üyemiz olan Burhan abime, Sadık,Yusuf, Selim Karaca arkadaşlarıma emekleri ve özverilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

14.sünü gerçekleştirdiğimiz Full Medya Özel ‘e katılan 33 adet takımımızın kıymetli başkanlarına ve sporcularına ,centilmence bir turnuva oynayıp sonlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Uzun bir süre planladığımız, günü gelince de en güzel şekilde gerçekleştirdiğimiz 14.Masterler Atatürk Bahar Turnuvası “Full Medya Özel” organizasyonumuzun sağlıklı ve mutlu bir şekilde sonlanmasından dolayı çok mutlu ve gururluyuz.15. turnuvamızda  görüşmek üzere hoşçakalın, iyiki varsınız.”


 


Anahtar Kelimeler: Antalya’ . Bahar Turnuvası yapıldı