Antalya’da Mardin ismiyle futbol turnuva düzenlenecek

Antalya ilinde her yıl bir il adına düzenlenen geleneksel masterler turnuvası bu yıl Mardin adına düzenlenecek. 1

Gündem 9.05.2022 07:54:00 0
Antalya’da Mardin ismiyle futbol turnuva düzenlenecek

Antalya ilinde her yıl bir il adına düzenlenen geleneksel masterler turnuvası bu yıl Mardin adına düzenlenecek. 11 – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 12. ‘Mardin Özel’ Atatürk Masterler Bahar Kupası Turnuvasında 40 ve 50 yaş grubu olmak üzere iki katagoride yerli ve yabancı takımlar Şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

Antalya’da düzenlenecek olan Mardin tanıtımlı dostluk, kardeşlik, fair play futbol organizasyonunda 40 yaş ve 50 yaş kategorisi olmak üzere 50 takım katılacağı turnuvada Mardin’i Mardin Masterler ve Ömerli Masterler temsil edecek. Turnuvaya Yattara, Tanju, Ayhan, Mehmet ve çok sayıda ünlü eski fotbolcularda katılacak.

 

Geçen yıl yine Antalya’da düzenlenen ve Adıyaman adına düzenlenen özel turnuvada Mardin masterler 40 yaş kategorisinde şampiyon olurken 50 yaş kategorisinde ikinci olmuşlardı.

 

Antalya’da düzenlenecek olan 12. ‘Mardin Özel’ Atatürk Masterler Bahar Kupası Turnuvası hakkında bilgi veren Mardin Masterler Spor Kulübü Başkanı Hamit karaca, “Yılardır katıldığımız turnuvada için bu yıl Mardin adına düzenlenmesi için teklifte bulunduk sağ olsun organizasyon tertip kurulu bizi kırmayıp organizasyonu Mardin adına düzenlenmesini kabul ettiler. Ben  Mardin Masterler Spor Külübü Yönetim kurulu Hamit Karaca, Zeynettin Yılmaz, Cevat Ege, Musa Çetintaş, Velat Ege, Tacettin Sakın, Yılmaz Ege ve Harun Didin başta olmak üzere çok yoğun çalıştık.  Biz kafile olarak 10 Mayıs’ta yola çıkacağız. Turnuvaya 40 yaş ve 50 yaş takımları olmak üzere 50 takım katılıyor. Bu takımların 16’sı Yurt dışından katılıyor.  Mardin ilimizi temsilen  Mardin Masterler ve Ömerli Masterler katılıyor. Antalya Kremlin Otelinde düzenlenecek turnuva Mardin Masterler Spor Kulübü öncülüğünde olup Otel Fiyatı günlük her şey dahil 650 TL’dir  Mardin Masterler olarak bu turnuvada gerekli desteği aldığımız takdirde yurt dışından getirteceğimiz 3 takım ile 8 takımlı mini bir Turnuvayı Mardin’de düzenlemeyi düşünüyoruz.

Antalya Asteria Cremlin Palace Spa, Futbool Center' deki Mardin tanıtımlı dev futbol, dostluk, kardeşlik, fair play organizasyonunda piyasa edinmek isteyen, reklam ve tanıtımını yapmak isteyen Mardin ve çevre illerindeki tüm işadamlarımız, siyaset yapmak isteyen insanlarımız, kendi şahsi masrafları dışında bir kuruş para vermeden, etkinliğe katılabilir, reklamınızı Mardin Masterler Spor Kulübüne ulaştırabilirsiniz.” Açıklamasında bulundu.