Kızıltepe Belediyesi 200 Çöp Konteyner Dağıttı

Kızıltepe Belediyesi çöp konteyner eksikliği bulunan merkez mahallelere 200 adet çöp konteynerlerinin dağıtımına başladı.

19.10.2017 15:00:05 0
Kızıltepe Belediyesi 200 Çöp Konteyner Dağıttı

Daha temiz bir ilçe için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kızıltepe Belediyesi yetkilileri,  vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını yerinde ve en etkin biçimde sürdürdüklerini açıkladılar.

Kızıltepe Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

?Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteyner eksikliği bulunan merkez mahallelere konteyner dağıtımına başlandı. Kızıltepe ilçesini yaşanılabilir temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kızıltepe Belediyesi Dağıtım çalışmalarını bizzat yürüten Kızıltepe Belediyesi ekipleri, dağıtımın yapıldığı mahallelerde, mahalle sakinlerinin Çalışmalardan dolayı memnuniyetini belediye mensuplarına her fırsatta dile getirdiler. Başta Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş´a ve ekiplere teşekkür eden mahalle sakinleri, kapılarına bırakılan çöp konteynerleri nedeniyle çevrelerini daha temiz tutacaklarını aktardılar.?


Anahtar Kelimeler: