Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Mardin´in Midyat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada biri çocuk 5 kişi yaralandı

31.03.2018 09:25:46 0
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Midyat´ta iki aracın karıştığı kazada biri çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza sabah saatlerinde Midyat-İdil Karayolu birinci kilometresinde meydana geldi.

Rıdvan Aktürk idaresindeki 47 AH 054 plakalı otomobil ile Selahattin Salcan idaresindeki 21 AJ 232 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kavşakta kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada her iki araçta bulunan Rıdvan Aktürk(27), Selahattin Salcan (53), Asya Salcan(56), Güneş Sahna (23) ve Botan Salcan (7) yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Midyat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kızıltepe Belediyesi Zabıta ekipleri bir hafta içerisinde 74 işyerinde yaptıkları kontrollerde 34 markette tarihi geçmiş ürün buldu. Tarihi geçmiş ürünler imha edilirken, 34 işyerine 8 bin 806 TL cezai işlem uygulandı.

Konuyla ilgili Kızıltepe Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımızın sağlığı ile ilgili denetimlerine ara vermeden devam ediyoruz. Kızıltepe Belediyesi Zabıta ekipleri bir hafta içerisinde 74 market ve bakkallarda yaptıkları denetimlerde satışa sunulan ürünlerin üretim izin belgeleri, son kullanım tarihleri, fiyat etiketleri konularında kontroller gerçekleştirdi. Yapılan denetimler sırasında makarna, yağ, çikolata, baharat çeşitleri, meyve suyu, kola ve deterjan gibi çok sayıda tarihi geçmiş ürün ele geçirdi. Tarihi geçmiş ürün bulunduran 34 işyerine cezai işlem uygulayarak 8 bin 806 TL para cezası verildi. Son kullanma tarihi geçmiş veya bozulmuş çok sayıda ürün toplatılıp imha edildi." 


Anahtar Kelimeler: