Artuklu Belediyesi 10 adet spor tesisi 1 adet yarı olimpik havuz yapacak

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Yakın zamanda başlayacağımız 11 adet spor tesisiyle gençlerimiz daha çok spora yönelecek? dedi.

Spor 26.11.2019 17:03:35 0
Artuklu Belediyesi 10 adet spor tesisi 1 adet yarı olimpik havuz yapacak

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Yakın zamanda başlayacağımız 11 adet spor tesisiyle gençlerimiz daha çok spora yönelecek? dedi.

Artuklu Belediyesi ilçede gençlerin spora yönelmesi adına çalışmalara başladı. Bu bağlamda Spor Toto Teşkilatı ile yapılan mutabakatla 11 adet spor tesisi için çalışmalar kısa sürede start alacak. Konu hakkında Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşıda yer incelemeleri gerçekleştirdi. Artuklu Belediyesi Birimmüdürleri ve personellerinin katılımıyla belirlenen noktalar görüldü.

Genç dostu çalışmalar

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Amacımız gençlerin sporu sevesi ve daha çok spora yönelmesidir? dedi. Tutaşı, ?İlçemizin değişimi ve gelişimi için çıktığımız yolda halkımızla sürekli iç içe olduk ve sorunları çözmek için bitin birimlerimizle mücadele ettik. Önemli çalışmaları kısa zaman dilimine sığdırdık. Bununla yetinmedik genç ve kadın dostu işlere de imza attık.  Özellikle gençlerimizin kültürle sanatla ve sporla yoğrulmasına önem verdik. Bu nedenle önemi bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. İlçemizde merkez ve kırsal mahallelerimizde toplam 11 adet spor tesisini kazandıracağız? dedi.

Sosyal olacaklar ve spora yönelecekler

Bu düşünceler ile projenin hayata geçmesi için hemen harekete geçtiklerini dile getiren Tutaşı, ?Biz Spor Toto Teşkilatı ile imzaladığımız sözleşmenin akabinde çalışmalara başladık. Kırsal mahallelerimiz ve ilçe merkezindeki mahallelerimizde yer belirleme çalışmalarını hızlandırdık. Bugün de tesislerin yapılacağı alanları ekip arkadaşlarımızla inceledik. Özellikle kırsal mahallelerimizde gençlerimizin daha sosyal olmasına da imkan tanıyacak çalışmalarımız  ilçemize katkı sağlayacak. Öte yandan yarı olimpik yüzme havuzumuzla evlatlarımızın yüzme sporunu sevmesine de fırsat tanıyacağız? ifadesiyle sözlerine son verdi.