Artuklu Bilgi Evinde kurslar başlıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yaz aylarını öğrencilerin en güzel şekilde geçirmesi için yaz kurslarını açtıklarını söyledi.

Eğitim 21.06.2019 08:17:43 0
Artuklu Bilgi Evinde kurslar başlıyor

HABER MERKEZİ

Artuklu Belediyesi okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle öğrencilerin kaliteli bir yaz tatili geçirmesi için çalışmalarına başladı. Bu bağlamda Artuklu Bilgi Evi açtığı kurslar ile öğrencilerin yanında olacak. Yaz boyunca satranç, gitar, keman, bağlama, resim, İngilizce ve halk oyunları kursları öğrencilerin hizmetinde olacak. Kurslara başvurmak isteyenler ise 30 Haziran tarihine kadar Artuklu Belediyesi Bilgi Evine nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenci belgesiyle başvurabilecek.

 

Gelişimlerine katkı

Kurslar hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Evlatlarımızın tatil boyunca kendilerini geliştirmelerini istiyoruz? dedi. Bu nedenle kursları açtıklarına işaret eden Tutaşı, ?Eğitim ve öğretim yılının bitmesinin ardından bizler de öğrencilerimiz için bir dizi çalışma hazırladık. Özellikle çocuklarımızın daha güzel bir tatil geçirmeleri ve kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bu nedenle kurslara önem veriyoruz. Bilgi evimizin yaz aylarında da en işlevsel şekilde çalışması için planlamalarımızı yaptık. Bu düşünceler ile 7 adet kursumuzu başlattık? ifadesini kullandı.

 

Onların istekleri doğrultusunda çalışmalara devam

Tutaşı şöyle devam etti: ?Şu an kurslar ile ilgili müracaatlarımız başladı. Bilgi Evimiz 30 Haziran tarihine kadar müracaat alacak. Akabinde ise hemen kurslarımız başlayacak. Biz bundan sonra da öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda kurs ve eğitimlere devam edeceğiz. İlçemizde evlatlarımızın her zaman yanında olan bir anlayışta olacağız. Kurslarımızın hayırlı olmasını dilerim?