Artuklu Gökçe ve Tozan  Mahallelerinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Gökçe ve Tozan Mahallelerinde tamamlanan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem 3.11.2022 09:58:00 0
Artuklu Gökçe ve Tozan  Mahallelerinde Yol Yapım Çalışmaları Tamamlandı

Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Gökçe Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile asfaltlama, Tozan Mahallesinde de yapılan parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Meclis Üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Metin Demircan ile birlikte yol yapım çalışması tamamlanan mahallelerde incelemelerde bulundu. 

Başkan Tatlıdede, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla da bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Tatlıdede, kendisine iletilen sorunların giderilmesi için ilgili ekiplere talimat verdi.

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve bundan dolayı Başkan Tatlıdede’ye teşekkürlerini iletti.

Gece gündüz demeden Artuklu’nun kalkınması ve vatandaşların yaşam konforunun arttırılması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:

“Bugün ekip arkadaşlarımız ile birlikte, yol yapım çalışmalarını tamamladığımız mahallelerimizi gezip yerinde incelemelerde bulunduk. Vatandaşların bazı talepleri vardı, onların da yerine getirilmesi için ilgili ekiplere talimat verdik. İnşallah onları da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Biz halkımız için varız, onlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz şuan hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerinde hummalı bir çalışma yürütüyor. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecektir.”