Artuklu Üniversitesinden Anlamlı Gençlik Buluşması

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, gençlik buluşmaları kapsamında gençlik alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya geldi.

Eğitim 23.09.2022 22:08:00 0
Artuklu Üniversitesinden Anlamlı Gençlik Buluşması

Toplantıya Mardin'de gençlere yönelik faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve gençlik kolları temsilcileri katıldı.
Toplantıda Üniversitenin gençlik alanında yaptığı çalışmalar ve öğrenci toplulukları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. 
Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyon konuları görüşüldü.

Rektör Özcoşar: Üniversite ve Sivil Toplum İşbirliği Önemli
Akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel, toplumsal çalışmaların da gençlerin gelişiminde önemli yer tuttuğunu ifade eden Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, bu alanlarda gençlik çalışmaları yürüten bütün Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Üniversite ve Gençlikle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarının ayrı ayrı imkanları ve fırsatlarınin olduğunu anlatan Özcoşar, bu imkan ve fırsatları buluşturup Gençliğe yönelik bir sinerji oluşturmak mümkün dedi.

Toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve gençlik kolları temsilcileri söz alarak çalışmaları, gençlik çalışmaları ile ilgili fikir ve önerilerini dile getirdiler.

Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve gençlik birimleri temsilcilerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.