Artuklu´da yaz kursları ile gençler kendilerini geliştiriyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Bilgi Evinde başlayan yaz kursları ile öğrencilerin kendilerini geliştirdiğini kaydetti.

Eğitim 13.07.2019 06:55:15 0
Artuklu´da yaz kursları ile  gençler kendilerini geliştiriyor

SELMAN GÜNEŞ

Artuklu Belediyesi Bilgi Evi yaz aylarında gençlerin daha güzel geçirmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda açılan kurslar ise öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Kısa süre önce başlayan satranç, gitar, keman, bağlama, resim, İngilizce ve halk oyunları kursları ise gençler tarafından yoğun ilgi görürken, başlayan kurslar ile öğrenciler mutlu oldular.

Yaz ayları güzel geçiyor

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Başlayan kurslarımıza öğrencilerimiz gelişiyor? dedi. Başkan Tutaşı şunları söyledi: ?Belediyemiz gençlerin ve öğrencilerin yanında olan bir yönetim anlayışıyla çalışmalar yapmaktadır. Gençlerimizi önemsiyor ve onların istekleri doğrultusunda bir ilçeyi inşa ediyoruz. Bu noktada yaz aylarının da öğrencilerimiz açısından iyi geçmesi için çaba veriyoruz. Bilgi Evimizde açtığımız kurslar ise öğrencilerimiz ve gençlerimiz için son derece faydalı geçiyor?

Yetenekli gençlere fayda sağlıyoruz

Kurslara olan ilgiden memnun olduklarını dile getiren Tutaşı, ?Kurs duyurumuzu yapmamızın akabinde yoğun bir talep oldu. Akabinde ise müracaatları alarak kursları başlattık. Öğrencilerimiz sanatı ve folklorik değerlerimizi kurslarda öğreniyorlar. Bu sayede ilimizin yetenekli gençlerinin de önünü açıyoruz. Belediye olarak genç dostu çalışmalarımız sürecek? ifadesiyle sözlerine son verdi.