Artuklu´da yollar okullara hazırlanıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı,?Evlatlarımız daha iyi şartlarda eğitim yuvalarına gitsin diye çaba veriyoruz.? dedi.

Gündem 20.08.2019 10:13:29 0
Artuklu´da yollar okullara hazırlanıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçede her bölgede çalışmaların yoğun bir şekilde gittiğini dile getirirken, ?Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde de evlatlarımızın daha sağlıklı yollarda okullara ulaşması için eğitim kurumları çevrelerinde çalışmalara ağırlık verdik? ifadesini kullandı.

Artuklu Belediyesi yaşanılabilir bir Artuklu hedefiyle durmadan çalışıyor. Tüm birimleriyle sahada olan ve mahallelerde çalışmalarına hız veren Belediye, vatandaşların takdirini topluyor. Sadece 4 ayda 80 bin metrekare yol rakamına ulaşan ve kırsal mahallelerde de yol çalışmalarına yakında başlayacak olan Belediye, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin okullarına daha iti şartlarda gidebilmesi için de yol çalışmaları yapıyor.

Yolları sorunlu olan okullarımızın yollarını yeniliyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Çocuklarımızın eğitim yuvalarına giderken daha iyi şartlarda ulaşması için çaba veriyoruz? dedi. Tutaşı şunları kaydetti: ?Görevde bulunduğumuz kısa zaman diliminde tabiri caizse hiç durmadık. Sürekli vatandaşlarımızın içinde olduk ve onların istediği Artuklu için hep sahada olduk. İlçemizin önceliklerini bu sayede belirleyerek yol haritası çizdik. Kurumumuz görev yetki alanında olan sorunlar için de hemen harekete geçtik. Öncelikle yol ile ilgili şikayetleri bitirmek için ekiplerimizle sahaya indik. Kısa zamanda rekor denilebilecek rakamlara ulaştık. Şimdi ise eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce birçok okulumuzun etrafında yol çalışmalarımız sürüyor. Evlatlarımızın daha iyi şartlarda okullarına gitmeleri düşüncesiyle okullara giden yollarda önemli çalışmalar yapıyoruz. Eğitim ve öğretim yılı başlamadan çalışmalarımızı bitireceğiz?

Tüm ilçemizin yollarının sorununu bitireceğiz

Tüm mahallelerde çalışmaların aynı hassasiyetle yapılacağını müjdeleyen Başkan Tutaşı, ?Biz yollar ile ilgili hassasiyetimizi koruyarak ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu aşamada hemşehrilerimizden sabır bekliyoruz. Bütün aksaklıkları biliyor ve plan dahilinde çalışmalarımıza hayat veriyoruz. Belediyemiz vatandaşlarımızın beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarına hayat vermeye devam edecek?