Asi, 8 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden parkta incelemede bulundu.

Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası, Atatürk Mahallesi'nde 8 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden parkta incelemede bulundu.

Yaşam 26.04.2014 09:21:50 0
Asi, 8 dönümlük alan üzerinde yapımı devam eden parkta incelemede bulundu.

 Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı İsmail Ası, Kızıltepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından 2013 yılında DİKA’ya sunularak proje yapımını hak kazanan parkın rekreasyonu projesinin  yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Parkta inşa edilen, anfi, bitki sergi alanı, pergoleler, süs havuzları, çocuk oyun alanı ve fitness oyun grupları yer aldığını alanları tek tek gezerek bilgi aldı. Başkan Ası’ ya, Kızıltepe Belediyesi Proje Koordinatörü Yusuf Fidancı ve Proje Kontrol Heyetinde yer alan İnşaat Mühendisi Fuat Kayar eşlik etti.

Her mahalleye bir park çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası, elimizdeki imkanlar nispetinde her mahallemize park ve çocuk oyun alanları yapmaya çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelip dinlenecekleri parklar yapacağız. Çocuklarımız daha güzel ve daha rahat ortamda vakitlerini geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. dedi.