Aydemir Kuyumculuk 3.şubesini toki de açtı

Mardin Kızıltepede 1993 yılında cumhuriyet meydanında 2 magazayı bünyesinde barındıran "Aydemir kuyumculuk" 3'üncü şubesini TOKİ'de açtı.

Gündem 5.08.2023 16:31:00 0
Aydemir Kuyumculuk 3.şubesini toki de açtı

 

Mardin Kızıltepede 1993 yılında cumhuriyet meydanında 2 magazayı bünyesinde barındıran "Aydemir kuyumculuk" 3'üncü şubesini TOKİ'de açtı.Oldukça geniş ürün çeşitliliğiyle Mardin Kızıltepelilere en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan  "Aydemir kuyumculuk" sektördeki yenilikleride yakından takip ediyor.


Aydemir Kuyumculuk yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada "Ürün gruplarımız oldukça geniş. Her zaman olduğu gibi 22 ayar bileziklerimiz, takılarımız,14 ayar fantazi ürünlerimiz,pırlanta ve kendi tasarılarımız konusunda bu sene çok daha iddialıyız. Sektörün çıkan en yeni ürünleri şu anda "Aydemir Kuyumuculuk"mağazamızda mevcut" ifadelerine yer verildi.


Avrupada ve türkiyede  müşteriler tarafından tanınan ihracat ve ithalat yapan bir firma olduğunu dile getiren Aydemir,"Ülke gündemi oldukça hareketli olduğu için altın fiyatları hızlı bir şekilde yükselip düşebiliyor. O yüzden yatırım için düşünenler çekinmeden altına yatırım yapabilirler.Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek whatsapp hatımızdan siparişlerinizi verebilirsiniz.Türkiyenin her yerine güvenli şekilde kargolarınızı ulaştırıyoruz.Biz müşterimizi en iyi şekilde yatırıma yönlendirip onlara olumlu sonuçlar verecek tecrübedeyiz. Değerli müşterilerimizi en iyi şekilde hizmet sunabilmek için mağazamıza bekleriz" dedi.


Anahtar Kelimeler: Aydemir Kuyumculuk .şubesini