Aydoğan ile Bahadır ailesinin mutlu günü

Gazetemizin imtiyaz sahibi İbrahim Aydoğan’ın oğlu ve Derik Sesi Gazetesi yazı işleri müdürü Sermed Aydoğan yaşamını Şeyhmus Bahadır’ın kızı Dilan Bahadır ile birleştirdi.

Gündem 12.10.2021 09:38:00 0
Aydoğan ile Bahadır ailesinin mutlu günü

Uzun yıllar ulusal basın ajans ve gazetelerinin Kızıltepe’deki temsilciliği görevini başarıyla yürüten gazetemizin imtiyaz sahibi İbrahim Aydoğan’ın oğlu  Derik Sesi Gazetesi  yazı işleri müdürü Sermet Aydoğan, Kızıltepe’nin tanınmış ailelerinden Şeyhmus Bahadır’ın kızı Dilan ile dünya evine girdi.

Kızıltepe’nin Girbel köyünde düğün öncesi aşiret mensuplarına ve davetlilere yer sofrasında yöresel yemek ikramının yapıldığı mevlit ve Kur’an tilavetiyle başlayan düğün merasimi, Kızıltepe Solhan Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreni ile devam etti.

Damadın Anne ve babası İbrahim ve Nadire Aydoğan, amcası Cemil Aydoğan ile gelin anne ve babası Şeyhmus – Aynur Bahadır çiftleri tarafından karşılanan misafirlerin salondaki yerlerini almalarından sonra düğün salonuna gelen gelen genç çift, zılgıt ve konfeti yağmuru altında karşılandı. İlk danslarını ışık gösterileri eşliğinde yapan Sermet – Dilan Aydoğan çifti, mutlu bir evlilik için bir kez daha şahitler ve davetliler huzurunda birbirlerine gür bir sesle “Evet” diyerek birlikteliklerini resmileştirdikten sonra tebrikleri kabul ettiler.

Bölgenin tanınmış sanatçısı Emin Arbani’nin yöresel müzikleri eşliğinde devam eden düğünde oluşan halay halkalarının arasındaki yerlerini alan Gelin Dilan ile Damat Sermet, gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde akrabalar ve davetlilerle birlikte eğlendi.

Kızıltepe ve Mardin’deki sivil toplum kuruluş temsilcileri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler ile çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu gecede kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür eden Damadın Babası İbrahim Aydoğan, Oğlumuzun mutluluğunu bizlerle paylaşmak üzere bu güzel gecemizde yanımızda bulunan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bizleri hep böylesine güzel ve neşeli günlerde buluştursun inşallah, darısı bütün bekar gençlerimizin başına olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler: Aydoğan Bahadır ailesinin mutlu