Bağımsız Aday Vejdi Kahraman: Kendi ikbalimize değil, halkımızın ikbaline memur olacağız

Mardin'in .bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vecdi Kahraman adaylığının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Kenan Kösen de destek verdi.

Politika 11.04.2023 10:12:00 0
Bağımsız Aday Vejdi Kahraman: Kendi ikbalimize değil, halkımızın ikbaline memur olacağız

Mardin'in .bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vecdi Kahraman adaylığının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Önemli mesajlar veren Kahraman sosyal medya hesabından şu mesajları paylaştı:

"*Kendi ikbalimize değil, Halkımızın ikbaline memur olmaktır emelimiz. Rabbim bize umut bağlayanların güvenine layık olmayı nasip etsin. Çıktığımız bu kutlu yolda bizi mahçup etmesin. Saygılarımla...

* Doğduğum, büyüdüğüm kadim şehir #Mardin'e ve siz kıymetli halkıma layık olmak için olağanüstü çaba sarf edeceğim. Çünkü kaybedecek bir 5 yılımız daha yok.

* Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle #Mardin halkından aldığımız destekle bundan sonra "işimiz de gücümüz de" Mardin olacaktır."

KÖSEN BAŞARILAR DİLEDİ

Kızıltepe'nin önde gelen ailelerinden Kösen ailesi de Kahraman'a destek verdi. İş insanı Kenan Kösen, sosyal medya hesabından "Bölgemizin değerli ailelerinden Kahraman ailesinin mensubu Sayın Mehmet Vejdi Kahraman Mardin bağımsız Milletvekili adayı olmuştur. Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine başarılar diliyorum" dedi.