Bakan Bak, Pota´ya takıldı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin´e iki günlük bir çalışma ziyareti gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mardin Gençlik Merkezi´nde gençlerle yaptığı basketbol maçında pataya takıldı.

6.03.2018 10:16:52 0
Bakan Bak, Pota´ya takıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, iki günlük bir çalışma ziyareti için geldiği Mardin´de genç sporcularla bir araya geldi. 


Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Mardin Gençlik Merkezi´ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak´a Mardin Valisi Mustafa Yaman, TBMM İdare Amiri AK parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İl Başkanı Nihat Eri ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Gençlik merkezi spor salonunda basketbol oynayan gençlerle sohbet eden Bakan Bak, yapılan faaliyetler hakkında Gençlik Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin´den bilgi aldı. Salonda bulunan gençlerle serbest vuruş yarışması yapan Bakan Bak, serbest vuruşlarda potayı geçemedi. 

 
Serbest vuruşlarda üçlük atışlarla başlayan bakan Bak, potayı tutturamayınca, yavaş yavaş yaklaştığı pataya kullandığı 30 atıştan sadece 6´sını basket olarak sonuçlandırabildi. Bakan Bak´ın yaptığı atışların 11´inde potayı tutturamaması dikkatlerden kaçmazken Bakan Bak, ter atma amacıyla çocuklarla yapılan yarı saha maçında ise üç atışını basketle sonuçlandırarak, potayı geçti ve alkışlarla sahayı terketti.

Anahtar Kelimeler: Bakan Pota takıldı