Bakan Karaismailoğlu: Mardin için durmak yok yola devam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ?Şehrimizin gelişmesi ve halkımızın geleceğe daha güvenle bakabilmesi için projelerimize ivme kazandırıyoruz. Mardin için durmak yok yola devam.? dedi.

Politika 9.10.2020 13:29:05 0
Bakan Karaismailoğlu: Mardin için durmak yok yola devam

Bakan Adil Karaismailoğlu´nun Mardin programı devam ediyor. Kızıltepe ziyaretinin ardından Mardin Valiliğini ziyaret eden Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada ?Mardin Valiliğimizde hoşgörünün şehri, gelişen Mardin´i ve yatırımlarımızı değerlendirdik.  Mardin´in ekonomisi ve turizmi için kent içinde ve çevresinde gerçekleştireceğimiz projelerimizi elbirliğiyle planlıyoruz.? dedi.

 

Bakan Karaismailoğlu,  9 Ekim Dünya Posta Günü´nü münasebetiyle PTT Mardin´i ziyaret etti. Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından  ?PTT´nin dijitalleşen altyapısı ile her an her bölgemizde haberleşme ve lojistik gücümüzü halkımızın hizmetine sunuyoruz. PTT Mardin ziyaretimiz vesilesiyle, tüm PTT çalışanlarımızın 9 Ekim Dünya Posta Günü´nü kutluyorum.? açıklamasını yaptı.

Karaismailoğlu´nun üçüncü durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Karaismailoğlu´nun partililer karşıladı. Partililerle görüşen Karaismailoğlu,  ?AK Parti Mardin İl Başkanlığı´nda dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şehrimizin gelişmesi ve halkımızın geleceğe daha güvenle bakabilmesi için projelerimize ivme kazandırıyoruz. Mardin için durmak yok yola devam.? şeklinde konuştu.