Barış Aktivisti Aydoğan Korona Çalışmalarından Ayrıldığını Söyledi

Gazeteci yazar Barış Aktivisti ve Barış Derneği Başkanı"Cemil Aydoğan" yazılı bir açıklama ile Mardin Korona mücadele platformu´ndan ayrıldığını açıkladı.

Gündem 22.08.2020 11:19:44 0
Barış Aktivisti Aydoğan Korona Çalışmalarından Ayrıldığını Söyledi

Gazeteci yazar Barış Aktivisti ve Barış Derneği Başkanı"Cemil Aydoğan" yazılı bir açıklama ile Mardin Korona  mücadele platformu´ndan ayrıldığını açıkladı.

"Aydoğan" yer aldığı beş kişilik kurul üyeliğinden, Ayrılma gerekçelerini şöyle sıraladı.

Korona ile ilgili Koser tv de yaptığı konuşmasında, komisyon içinde, veya dışında, yakın birilerinin kendisine atfen; yaptığı konuşmasının içini boşaltarak Tigris gazetesinde yayınlatığını,

Bu anlayışın Basın yayın ahlakına uygun düşmediğini söyledi.

"Aydoğan" Dünya genelinde Devletlerin can siperane çalıştıkları ve baş edemediği bu korona ile ilgili, İnsan yaşamının hayatı derecede önem taşıdığı bir ortamda, Korona komisyonunda, bazı arkadaşların ısrarla güya halkı inandırmak amacıyla, İlde ve ilçelerde Korona ile ilgili üniforma benzeri yelek ve şapka giyiminde ısrarlı oluşları, böylesi bir anlayışın bu hassas ortamda halk içinde kabul göremeyeciğini söyledi.

Hesap kalem yapmadan böyle bir komisyonda yer aldığı için değerli halkımızdan özür diliyorum; açıklamasında bulunan, Gazeteci yazar "Cemil Aydoğan"İnsan hayatını, hayatı derecede ilgilendiren, bu korona sürecinde, grubu bulunan siyasi partiler, basın yayın kurumları, oda başkanları, büyük çapta stk ve kamuoyunun desteğini almadan, başarıya ulaşma şansı mümkün değildir.

Açıklamasında bulundu.

Buna manzaraya rağmen

Görev alan bu arkadaşlarımız başarıya ulaşacaklarına inanıyorlarsa, kendilerine başarılar diliyorum.Açıklamasında bulundu.