Başak Spor 25-22 Sağlık Spor

2019 - 2020 Hentbol Kadınlar Ligi öncesinde Mardin Büyükşehir Başak Spor, 1947 Sağlık Spor ile hazırlık maçında karşılaştı.

Spor 25.09.2019 15:07:42 0
Başak Spor 25-22 Sağlık Spor

Artuklu kapalı spor salonunda oynanan mücadelede Mardin Büyükşehir Başak spor, 1947 Sağlık sporu 25 ? 22 yenmeyi başardı.

Geride bıraktığımız sezonda başarılı bir grafik çizerek süper lige çıkmayı başaran Başak Spor 2019 ? 2020 sezonu öncesinde ilk hazırlık maçını 1947 Sağlık Spora karşı oynadı.

Çok hızlı ve yüksek tempoda başlayan mücadelenin ilk 5 dakikasında her iki takım da sağlam savunma yaptı.Mardin Büyükşehir Başak spor maçın ilk 10 dakikasında 5-3 ön geçti. İlk yarısı 9-9 biten maçta Başak sporda pivot Maria iyi bir oyun sergiledi.

Her iki takımın hızlı hücumları ile başlayan maçın ikinci yarısında Başak Spor skoru sürekli önde götürdü. Üst düzey bir mücadele sergileyen Başak spor sezon öncesi 25-22 galip gelerek moral budu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mardin Büyükşehir Başak Sporun hocası Mehmet Ali Çeliksoy;

?´Mardin Büyükşehir Başak Spor süper lig kadın hentbol takımı olarak çalışmalarımıza yaklaşık bir ay önce başladık. Eski ve yeni oyuncularımız gayet uyum içinde. Teknik ekip arkadaşlarımla birlikte takımımızın ligde hak ettiği yerde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yıl çok zorlu geçecek olan Süper ligde kalıcı olmak ve Mardin´e yakışır bir derece elde etmek istiyoruz. Bizden emeklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz/ Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Mardin´imizin köklü ve başarılı diğer 1. Lig kadın hentbol takımı olan1947 Sağlık Spor takımımıza da yeni sezonda başarılar diliyoruz.´´ diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Başak Spor Sağlık Spor