Başaklar seyircisiz oynayacak

Türkiye BAL Ligi 1. Grupta Mücadele Eden Mardin Büyükşehir Başakspor, ligin 3. Haftasında 6 Ekim Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda Patnos 04 Spor´u konuk edecek. Geçen sezondan kalan 1 maç seyircisiz oynama cezası bu maç için geçerli olacak ve maç sey

Spor 3.10.2019 10:52:46 0
Başaklar seyircisiz oynayacak

SELMAN GÜNEŞ

Türkiye BAL Ligi 1. Grupta Mücadele Eden Mardin Büyükşehir Başakspor, ligin 3. Haftasında 6 Ekim Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda Patnos 04 Spor´u konuk edecek. Geçen sezondan kalan 1 maç seyircisiz oynama cezası bu maç için geçerli olacak ve maç seyircisiz oynanacak.

Mardin Büyükşehir Başakspor, 6 Ekim Pazar günü Patnos 04 Spor´u konuk ediyor. Sarı lacivertli takım bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör İzettin Karakulak yönetiminde sürdürüyor. Antrenmanlarda futbolcuların istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. İlk haftayı BAY geçen Başaklar Muş Menderesspor deplasmanında Hakan Çakır´ın 62. Dakikada, Mehmet Kahvecioğlu´nun 75. dakikada Attığı ve performansıyla göz dolduran Abdulkadir Özdemir´in muhteşem golüyle 3 ? 0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdı. Böylece ligin 3´üncü haftasına kayıpsız giren Sarı lacivertli takım kendi evinde de de 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Başaklar  6 Ekim Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda Patnos 04 Spor´u konuk edecek. Geçen sezondan kalan 1 maç seyircisiz oynama cezası bu maç için geçerli olacak ve maç seyircisiz oynanacak.


Anahtar Kelimeler: Başaklar seyircisiz oynayacak