Başakspor gözüne Altay´ı kestirdi

Mardin Büyükşehir Başakspor 3. Ligin güçlü ekiplerinden Batman Petrolspor´un ardından Ziraat Türkiye Kupası´nda rakibi Altayspor´u da kupanın dışına itmek istiyor.

Spor 21.09.2019 12:19:57 0
Başakspor gözüne Altay´ı kestirdi

SELMAN GÜNEŞ

Mardin Büyükşehir Başakspor 3. Ligin güçlü ekiplerinden Batman Petrolspor´un ardından Ziraat Türkiye Kupası´nda rakibi Altayspor´u da kupanın dışına itmek istiyor.

Mardin Büyükşehir Başakspor, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 3. eleme turunda Altay SK ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını Teknik Direktör İzzet Karakulak yönetiminde 21 Kasım Şehir Stadyumunda sürdürmeye devam ediyor. Günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli futbolcular, düz koşu, açma germe ve 5´e 2 topla çalışma ile idmanını sürdürüyor. Futbolcular ile tek tek ilgilenen tecrübeli teknik adam yapılan çift kale maçlarda oyuncuları uyarıyor.

Hazırlık maçları ile birlikte galibiyet serisi yakalayan Mardin temsilcisi Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı maçlardan da galibiyetle ayrılmayı bildi. Kupa da da boş geçmeyen Mardin Büyükşehir Başakspor şimdi de Türkiye´nin köklü kulüplerinden Altayspor´u gözüne kestirdi.  24 Eylül Salı günü Mardin 21 Kasım Şehir Stadında İzmir temsilcisini ağırlayacak olan sarı lacivertli takımda hedef galibiyet. Saat 14.00´da kendi saha ve seyircisi önünde 1. Lig ekibi Altay´ı devirmek isteyen Mardin Büyükşehir Başakspor´un en büyük kozu taraftarı olacak.

ABDULKADİR ÖZDEMİR GÖZ DOLDURUYOR

Hazırlık maçlarında ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da boş geçmeyen genç forvet Abdulkadir Özdemir oynadığı maçlar da gol atma başarısının yanında yaptığı asistlerle de dikkat çekiyor. Geçen sezon hocası Gürkan Ferhatoğlu tarafından ligin ikinci yarısında haksız bir şekilde oynatılmayan Özdemir, Teknik Direktör İzzet Karakulak´ın en gözde topçularının başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde habercilere açıklamalarda bulunan genç forvet  ?Geçen sene yapamadıklarımızı bu sen yapacağız. Bu sene şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Yaklaşık iki senedir çok kaliteli bir hoca ile çalışıyoruz. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. İlk hafta bay olarak başlayacağız. Ligin ikinci haftasında Muş´a gidip 3 puanla döneğiz inşallah. Taraftarımızın bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz? dedi.