Başakspor´da Dersimspor mesaisi

Mardin Büyükşehir Başakspor, haftasonu karşılaşacağı Dersimspor maçının hazırlıklarının startını verdi.

Spor 3.03.2020 09:30:15 0
Başakspor´da Dersimspor mesaisi

BAL Ligi 1. Grupta, geride bıraktığımız 20 haftanın ardından namağlup yenilmezlik serisini sürdüren Mardin Büyükşehir Başakspor, ligin 21. haftasında 8 Mart Pazar günü 13.00´da 21 Kasım Şehir Stadyumu´nda, Dersimspor´u konuk edecek.

Sarı lacivertli takım Teknik Direktör Can Güven, gözetiminde 21 Kasım Şehir Stadyumu´nda günde çift idmanla Dersimspor maçına hazırlanıyor. İdmanlarda futbolcuların istekli çalışması teknik heyeti sevindirirken parola 21´inci haftayı da kayıpsız geçmek.  

Öte yandan 19. Hafta maçında Mardin Büyükşehir Başakspor, Yüksekova Belediyespor´a konuk olacaktı. Ancak bataklığa dönen zemin  futbol oynamaya müsait olmadığı için maç ileri bir tarihe ertelendi.

Sarı Lacivertli takımdan yapılan yazılı açıklamada, ?Yıl olmuş 2020 ve bu zeminde futbol oynanması için baskı kuruluyor. BAL 1. Grupta şampiyonluğun en büyük adayı Mardin Büyükşehir kaç haftadır bunlar reva görülüyor. Yazık cok yazık. Bugün Yüksekova İlçe Stadyumu´nda oynanacak olan Yüksekova Belediyespor karşılaşmasını bu zeminde oynatarak, şampiyonluk yolunda namağlup lider bir şekilde ilerleyen takımımıza bu zemini reva görenleri kınıyoruz. Yetkilileri göreve davet ediyoruz.? diye tepkilerini dile getirmişti.


Anahtar Kelimeler: Başakspor Dersimspor mesaisi