Başakspor´un alt yapısında yetişen futbolcu Süper Lig eki ile anlaştı

Mardin Büyükşehir Başakspor´un alt yapısında yetişen ve geçtiğimz sene Altınordu Futbol Kulübüne transfer olan Toprak Arvin Gürbüz, Süper Lig´in lideri Demir Grup Sivasspor ile anlaştı.

Spor 16.01.2020 22:11:02 0
Başakspor´un alt yapısında yetişen futbolcu Süper Lig eki ile anlaştı

Mardin Büyükşehir Başakspor´un alt yapısında yetişen ve geçtiğimz sene Altınordu Futbol Kulübüne transfer olan Toprak Arvin Gürbüz,  Süper Lig´in lideri Demir Grup Sivasspor ile anlaştı.

?Mardin Büyükşehir Başakspor´un alt yapısından yetişen futbolculardan güzel haberler gelmeye devam ediyor.  2019-2020 Sezonu´nun başında Başakspor alt yapısında  yetişen  Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Mustafa Yaman´ın destekleriyle TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu´ya transfer olan Toprak Arvin Gürbüz, bugün Süper Lig´in lideri Demir Grup Sivasspor ile anlaşma sağladı.

Mardin Büyükşehir Başakspor´un alt yapısından sorumlu olan Mardin´in emektar futbolcularından Faris Çalbay´ın yanında yetişen  Toprak Arvin Gürbüz, bundan böyle Sivas ekibinde Mardin´i temsil edecek.

Genç futbolcunun yetişmesinde büyük pay sahibi olan Faris Çalbay, ?Mardin´de gençlere imkan verilirse ve çocuklarımızı sürekli sporun içerisinde tutarsak gelecekleri sürekli açık olacak. Mardin´imizin en büyük şansı sporun içerisinde olan, spora destek veren bir valimizin olması. İnşallah gençlerimizi çok daha büyük yerlerde  göreceğiz? dedi.