BAŞARILI MÜDÜR ÇETİNKAYA TERFİ ETTİ

2. sınıf emniyet müdürü olan Kızıltepe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya Terfi etti

Gündem 6.07.2018 14:21:45 0
BAŞARILI MÜDÜR ÇETİNKAYA TERFİ ETTİ
Başarılı Emniyet Müdürü Çetinkaya Terfi Etti
 
 
Emniyet´te yaşanan terfi heyecanında 2. sınıf emniyet müdürü olan Kızıltepe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya ve Mardin Emniyet Müdürlüğü´nde görevli 3 emniyet müdür yardımcısı birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettiler.
 
İçişleri Bakanlığının Mayıs ayı sonunda toplanan Yüksek Değerlendirme Kurulu kararları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun tarafından onaylandı. Alınan kararlara göre bazı daire başkanlıkları ile il emniyet müdürlüklerine atamalar yapılırken sınıflarına göre terfi alan isimler de belirlendi. Yüksek Değerlendirme Kurulu kararlarına göre 2. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan aralarında Kızıltepe ilçe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya ile Mardin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üç emniyet müdür yardımcısının da bulunduğu 43 emniyet müdürü 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettirildi.
 
Yapılan yeni terfiler sonucunda Mardin İl Emniyet Müdür Yardımcıları Halil Kısalar, Mustafa Aral, Fatih Sola ve Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya, 2. Sınıf emniyet müdürlüğünden 1´inci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettiler.