Basın İlan kurumu Diyarbakır Şube Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı

2020 yılından bu yana Diyarbakır Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Osman Başeğmez Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürlüğüne atanırken görevini Hasan Kutay’a devretti.

Gündem 26.09.2023 16:19:00 0
Basın İlan kurumu Diyarbakır Şube Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı

Şube Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim törenine Diyarbakır yazılı basını ve internet medyası temsilcilerinin yanı sıra Diyarbakır Şube Müdürlüğü görev alanında yer alan Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Bingöl ve Muş’un basın temsilcileri zoom uygulaması üzerinden online olarak iştirak etti.

Devir teslim töreninde konuşan Osman Başeğmez, Diyarbakır başta olmak üzere görev alanında bulunan diğer illere hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, bundan sonra Diyarbakır’ın kendisi için ikinci bir “memleket” olduğunu söyledi. Bayrağı teslim ettiği yeni şube müdürü Hasan Kutay’ın uzun yıllardır kurum içinde görev yaptığını ve devraldığı hizmet bayrağını daha ilerilere taşıyacağına inandığını dile getiren Başeğmez, yeni görev değişimlerinin herkes için hayırlar getirmesini diledi.

Diyarbakır Şube Müdürlüğü görevini devralan Hasan Kutay, Başeğmez’in görev yaptığı süreç içerisinde bölge basını için önemli ve faydalı çalışmalara imza attığını kaydederek, kendisinin de bundan sonra bölge basınının daha iyi noktalara taşınması için tüm gayretini ortaya koyacağını ifade etti. 

Hep birlikte başta Diyarbakır olmak üzere sorumluluk alanındaki diğer 6 ilde sektörü daha iyi noktalara getirmek için canla başla çalışacaklarını bildiren Kutay, bu çalışmalar da başarıya ulaşmak için sektör temsilcilerinin desteğinin büyük önemi olduğunu vurgulayarak, “Yeni görevimizde sizlerin desteği her daim bizlere güç verecektir. Şimdiden vereceğiniz destek için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Zoom üzerinde görüşlerini aktaran basın temsilcileri de Osman Başeğmez’in görev yaptığı süre içinde başarılı hizmetlere imza attığını ve kendisinden razı olduklarını belirterek, görevi devralan yeni şube müdürü Hasan Kutay’a başarı dileklerini ilettiler.

Başeğmez tören sonunda Kutay’a yeni görevinde hayırlı olması temennisiyle çiçek takdim ederken, Kutay, Başeğmez’e hizmetlerinden dolayı çini işlemeli tabak hediye etti.