Başkan Büyükkılıç: “Güçlü altyapı, güçlü yarınlar demek”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılında kent genelinde 727 milyon 599 bin TL değerinde altyapı yatırımları ile bir yıla damga vurduğunu söyledi.

Gündem 5.01.2024 13:30:53 0
Başkan Büyükkılıç: “Güçlü altyapı, güçlü yarınlar demek”

KASKİ, yeni sondaj kuyuları açarak içme suyu temini noktasında önemli adımlar attı. Bunun yanı sıra hem ekonomiye hem de çevreye destek olma noktasında Güneş Enerji Santralleri (GES) inşa edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyükşehir belediyesinin en büyük yatırımcı kuruluşlarından olan KASKİ ile 2023 yılında hayata geçirilen güçlü yatırımlarla Kayseri’nin geleceğini inşa ettiklerini belirterek, güçlü altyapıların güçlü yarınlar anlamına geldiğini kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, hizmetlerin aynı kararlılıkla devam edeceğine vurgu yaparak, “Hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak ve kentimizin sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılan yatırımların kentimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Hizmetlerimiz kesintisiz şekilde 2024 yılında da devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı