Başkan Hekimoğlu´ndan gazeteciler günü mesajı

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Hülya Hakimoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Politika 10.01.2019 12:14:02 0
Başkan Hekimoğlu´ndan gazeteciler günü mesajı

 

Hakimoğlu mesajında şunları dile getirdi: ?Dünyada ve ülkemizde cereyan eden olayları tarafsız olarak kamuoyuna aktaran tüm gazetecilerin "Çalışan Gazeteciler Günü? nü tebrik ediyorum. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır.

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire değerdir. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olmaktadır. Ülkemizin ve Mardin´imizin sorunlarını,

ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan çalışan gazetecilerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılar diliyoruz."