Başkan İncesu Güven Tazeledi

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneğinin 5´inci Olağanüstü Kurultayı yapıldı. 2 adayla gidilen seçimde mevcut başkan Zeynel Abidin İncesu yeniden başkanlığa seçildi.

17.09.2018 10:38:50 0
Başkan İncesu Güven Tazeledi

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği 5´inci Olağanüstü Kurul seçimi saat Kızıltepe Muhtarlar Ofis Binasının toplantı salonunda gerçekleştirildi.Divan başkanlığını Bülent Şahin´in yaptığı ve 2 adayın başkanlık için yarıştığı seçimde mevcut başkan Zeynel Abidin İncesu başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oy kullanan 54 delegeden 36´sının oyunu alırken diğer aday Mehmet Şirin Badıllı ise 17 oy aldı, bir oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla İncesu, Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanlığına yeniden seçilmiş oldu.Oy kullanımı ve sayımının tamamlanmasının ardından başkan adayı Mehmet Şirin Badıllı, İncesu yönetimine başarılar diledi. Seçimin ardından tebrikleri kabul eden Zeynel Abidin İncesu basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, seçimi kazandığı için mutlu olduğunu ve bu başarının sadece kendisinin olmadığını tüm yönetim kurulunun başarısı olduğunu belirterek şöyle devam etti:?Bu işi 12 senedir meslek edindik hobi olarak değil. Ekmeğimizin peşindeyiz başka bir şeyin peşinde değiliz. Kızıltepe halkına hizmet ediyoruz. Demokratik bir seçime gittik güven tazeledik. 2 adayla seçime gittik 54 kişi oy kullandı. 54 oyun 36´sını ben aldım 17´sini diğer arkadaşımız aldı bir oyda geçersiz sayıldı. Aday olan arkadaşımı da tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.?Dedi.

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Zeynel Abidin İncesu´nun yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu Musa Aras, Abdurrahman Bilge, Nurettin Tifur, Bedrettin Tanış, Rustem Orhan ve Abdullah Çelik.


Anahtar Kelimeler: Başkan İncesu Güven Tazeledi