Başkan Tutaşı: Amacımız gençlerimizin mutlu olduğu bir ilçe inşa etmek

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı gençler ile her fırsatta bir araya geldiklerini kaydederken, ?Amacımız gençlerimizin mutlu olduğu bir ilçeyi inşa etmektir? dedi.

Politika 29.05.2019 09:10:18 0
Başkan Tutaşı: Amacımız gençlerimizin mutlu olduğu bir ilçe inşa etmek

SELMAN GÜNEŞ

Artuklu Belediyesi ilçede vatandaşların mutlu olması hedefiyle çalışmalarına durmadan devam ediyor. İlçenin fiziki olarak güzelleştirilmesi hedefiyle alt yapı ve üst yapıda tüm personeliyle sahada olan Belediye, gençlere yönelik çalışmaları da sürdürüyor. Özellikle Artuklu Belediyesi Bilgi Evinde devam eden faaliyetler ile gençlere katkı sağlanıyor. Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı da sık sık bilgi evine giderek gençler ile buluşuyor. Son olarak üniversite sınavı öncesinde yine gençler ile buluşan Başkan Tutaşı sohbet ederek gençlerin beklentilerini dinledi. 

Hep yanındayız

?Gençlerimiz bizim için her zaman önemli olacaktır? ifadesini kullanan Başkan Tutaşı, ?Bu nedenle onları ile el ele vereceğiz ve mutlu bir geleceğe hep birlikte koşacağız? diye konuştu. Tutaşı, ?Bugün ilimiz genç nüfusu ile önemli bir potansiyele sahiptir. Biz bu potansiyeli en anlamlı şekilde ilimiz, ilçemizi ve ülkemiz menfaatlerini savunan pırıl pırıl bir gençlik olması için projeler hazırlıyoruz. Bu nedenle genç dostu çalışmalara da önem veriyoruz. Artuklu Bilgi Evimiz bu noktada önemli bir misyonu da üstlenmektedir. Biz de bilgi evimize sıklıkla gelerek öğrencilerimizi sürekli dinlemekteyiz? şeklinde konuştu.

Bilgi evinde değişim

Öğrencileri geleceğe hazırladıklarına dikkat çeken Tutaşı şöyle devam etti: ?Biz evlatlarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını arzu ediyoruz. Bu düşünceyle üniversite sınavları öncesinde sürekli kurs ve denemeler ile onların bilgilerini pekiştiriyoruz. Ayrıca bilgi evimizde değişimler yaparak öğrencilerimiz için en iyi konuma getiriyoruz. Bundan sonra da genç dostu çalışmalar ile onların yanında olmaya devam edeceğiz?