Başkan Aksoy çalışmaları yerinde inceledi

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçenin Bahçebaşı Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem 26.06.2021 11:26:00 0
Başkan Aksoy çalışmaları yerinde inceledi

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçenin Bahçebaşı Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Başkan Aksoy’a Fen İşleri Müdürümüz Murat Onur eşlik etti. Yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Başkan Aksoy, Fen işleri Müdürlüğünce Bahçebaşı Mahallesinde yürütülen parke döşeme çalışmalarını inceledi. Çalışmayı sürdüren personellerle sohbet ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. "

 

Başkan Aksoy incelemeler sırasında yaptığı açıklamada: "Belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Normalleşme süreci ile birlikte ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza hız verdik. Kentleşmenin arttığı ilçemiz ve kırsal mahallelerimizde yeni yol açma-genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.Hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımı aralıksız sürdürüyoruz.Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasını yaptı.