Başkan Aksoy: Milletimizin 15 Temmuz'da yazdığı destan, tarih boyunca unutulmayacaktır

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak darbe girişimini bir kez daha lanetledi.

Gündem 15.07.2021 09:34:00 0
Başkan Aksoy:  Milletimizin 15 Temmuz

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Fetullahçı  Terör Örgütü'nü (FETÖ) 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirdiği hain kalkışmanın 6’ncı yılında yayınladığı mesajında, "Milletimizin 15 Temmuz direnişi; ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceğine kasteden hainlere karşı verdiği tarihe geçecek destansı mücadelesidir" dedi. 

Ülkemize, demokrasimize ve aziz milletimizin yüce iradesine karşı hain FETÖ ve yandaşları tarafından yapılan kalkışma girişimini lanetleyen Aksoy, mesajında şunları kaydetti: 

“O gün cesur ve vatanperver tutumuyla tüm dünyaya örnek olan; vatanına, milletine, milli iradeye ve hukuk düzenine sahip çıkan aziz milletimizin onurlu duruşuyla hain darbe girişimi bertaraf edildi. Ülkemizin bekasını tehdit eden ve geleceğimize yok etmek isteyen her türlü hainlere hangi isim altında ortaya çıkarsa çıksın Aziz Milletimiz yine gereken cevabı verecektir. Ülkemizin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek, bu uğurda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Ayrıca vatanına, bayrağına ve milletin iradesine genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk çocuk demeden sahip çıkan ve en başta da günlerce, heyecanını hiç kaybetmeden meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.  Yüce Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu kutluyorum. Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün vatanımıza olan sevgi ve duyarlılığımızın daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Şu bilinmelidir ki Milletimizin 15 Temmuz'da yazdığı destan, tarih boyunca unutulmayacaktır. ”