Başkan Aksoy öğrencileri yalnız bırakmadı

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, açıldığı ilk gün okulları gezerek öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir yıl diledi.

Eğitim 9.09.2021 11:59:00 0
Başkan Aksoy öğrencileri yalnız bırakmadı

2021 – 2022 eğitim öğretim yılında İlçenin Altıyol ve Tavşanlı Mahallelerindeki okulları gezen Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, okullarda sınıfları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Öğrenci ve öğretmenlere başarı dolu bir yıl dileyen Başkan Aksoy, önce Altıyol Kırsal Mahallesindeki ilkokul-Ortaokul’a gitti. Okul Müdürü Zeynel Abidin Alptekin’in eşlik ettiği ziyarette Başkan Aksoy çocuklarla sohbet etme fırsatı buldu. Keyifli sohbetin ardından Başkan Aksoy, çocuklara çeşitli hediye dağıtarak gönüllerini feth etti. Daha sonra Tavşanlı Mahallesi’nde bulunan Tavşanlı ilkokulunu giden Başkan Aksoy okul ziyareti sırasında Okul Müdürü Ahmet Çelik eşlik etti. Sınıfları gezen Başkan Aksoy öğrencilerle bol bol sohbet etti. Aksoy, “Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum. Ülkemizin geleceği açısından eğitim çok önemli ve biz gereken desteği vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Çocukların ilk gününde sevinçlerine ortak olan Başkan Aksoy, "Pandemi nedeniyle uzun zamandır yüz yüze eğitimden uzak kalan yavrularımıza öncelikle okulunuza hoş geldiniz demek istiyorum. Okulunuza, arkadaşlarınıza, öğretmenlerinize kavuşmanın haklı sevincini, mutluluğunu yaşıyorsunuz. Sizlerin okullarınıza kavuşması sizler kadar bizleri de sevindirdi. Yüz yüze eğitimlerimizin devamını sağlamak için mutlaka pandemi ile mücadele etmeyi bırakmamalıyız. Maske, mesafe ve temizliğimize dikkat edelim " ifadelerini kullandı.