Başkan Aydın: Trabzonspor şampiyonluğunda destek olan herkese teşekkür ediyorum

Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın Şampiyonluk kutlamaları dolayısıyla Hem Trabzon’da Hem de Mardin’de kendilerine destek olanlara minnettar olduğunu söyledi.

Spor 21.05.2022 10:30:00 0
Başkan Aydın: Trabzonspor şampiyonluğunda destek olan herkese teşekkür ediyorum

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın Şampiyonluk kutlamaları dolayısıyla Hem Trabzon’da Hem de Mardin’de kendilerine destek olanlara minnettar olduğunu belirterek bir teşekkür mesajı yayımladı.

Trabzonspor’un Şampiyonluk kutlamaları için Mardin’den 3 otobüs ile Trabzon’a gittiklerini ifade eden başkan Aydın şöyle konuştu:

Mardin’den Trabzonspor taraftarları olarak Şampiyonluk kutlamaları için Trabzon’a gittik. Hem Trabzon Stadında hem de Trabzon şehir merkezinde şampiyonluk kutlamalarına katılım sağladık. Her zaman olduğu gibi takımımızın bu sevinçli zamanında yanında olduk. Kutlamalar muhteşem geçti. İnşallah bundan sonraki sezonlarda da Trabzonspor şampiyon olur. Takımımıza başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Başkan İbrahim Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İlk önce bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Trabzonspor Mardin’de kurulduğu günde itibaren büyük bir özveriyle Çalışan Mardin Trabzonspor taraftarlar Derneği nezdinde yapılan programlar, kaynaşmalar ve festivaller bölgede büyük ilgi gördü. Özelikle altını çizmek gerekir Trabzon Ortahisar belediyesi her zaman desteklerini esirgemedi.

Ne Zaman program yapmaya kalksak Ortahisar Belediyesi bizleri kırmayıp bölge insanına kucak açtı ve isteklerini yerine getirdi. 9 Aralık 2017 Kızıltepe Otogarı’nda Yapılan hamsi festivali belki de Türkiye’de bir ilkti. Bu kadar insanın festivale ilgi ve katılım sağlanması bizleri sevindirmiş ve onurlandırmıştı.  Tam 27 bin kişi katıldı akabinde Trabzon da yapılan Bulgur festivali 26 Nisan 2018 de Trabzon Meydanında yağmura Rağmen bizleri yalnız bırakmayan 15 bin Trabzonlu kardeşlerimize yakışan güzel bir manzaraya imza atılar. Bizleri yalnız bırakmadılar tabi ki bununla kalmayıp Ortahisar belediyesi Siirt’te hamsi festivali Diyarbakır’da Resim sergisi Mardin’de çalışan emek veren kadınlarımızı programına destek olup Kızıltepe’nin Bağrıbütün köyünde de mini bir festival yapıp orada bulunan kardeşlerimizle buluştular.

Bunda sonraki hedefimizde bu yıl Kızıltepe Otogarı’nda bir daha hamsi festivali yapmak. Ortahisar ve Kızıltepe Belediyelerimizin öncülüğünde inşallah Rabbim nasip eder.

Bizlere bu vesile ile başta Trabzon Ortahisar belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç beye Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sayın Mahmut Demirtaş’a Kızıltepe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Hüseyin Çam’a Ortahisar Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Sayın Hacı Nail Altunay’a teşekkür ederim.

Bizlere şampiyonluk kutlamalara eşlik eden Derik Şehit ailelerin çocuklarına Hatice ve Orhan Kandemir başkanlara, Trabzon Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şeref İşler’e, bu programı tertip eden Derik kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sayın Evren Çakır’a ve Trabzonspor’umuzun yönetim kurulu Genel Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu a tüm yönetici arkadaşlarıma yaptıkları katkılarında dolayı çok teşekkür ederim.”