Başkan Demirkaya Kızıltepe Engeliler Birliği Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti

Mardin Sigorta Acenteleri Derneği (MARSİAD) Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya,  Kızıltepe Engeliler Birliği Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

Yaşam 25.11.2020 11:26:00 0
Başkan Demirkaya Kızıltepe Engeliler Birliği Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti

MARSİAD Başkanı ve Demirkaya Sigorta sahibi Mehmet Ziya Demirkaya, Kızıltepe Engeliler Birliği Spor Kulübü Derneği üyelerini Tepebaşı Mahallesindeki dernek binasında ziyaret etti. Dernek Başkanı İzzettin  Akbaba ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Demirkaya, engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini dinledi.

“Engelliler için yaşam alanları oluşturmalıyız”

Engelli bireylerin sosyal hayatın her alanında olması gerektiğini ifade eden Demirkaya, engelsiz insanların engelli bireylere destek olması ve gerektiğini belirtti. Demirkaya, engelli insanlar için yaşanılır, ulaşılabilir yaşam alanları oluşturulması gerektiğini kaydetti. Engelli bireylerin sıkıntılarını ilgili mercilere ileteceğini vurgulayan Demirkaya, MARSİAD ailesi olarak daima engelli vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti.

Başkan Demirkaya’ya teşekkür

Ziyaret için MARSİAD Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya’ya teşekkür eden İzzettin  Akbaba, “Faaliyetlerimiz ve yaşadığımız sıkıntıları anlattık. Sayın başkan sorunlarımızla birebir ilgilendi bu duyarlı ve nazik ziyaret için teşekkür ederiz.” dedi.