Başkan Demirkaya'dan 10 Kasım mesajı

Mardin Sigorta Acenteleri Derneği (MARSİAD) Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya, 10 Kasım münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gündem 9.11.2020 19:11:00 0
Başkan Demirkaya

Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyanın en önemli liderlerden biri olduğunu kaydeden Demirkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk’ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Bizlerde cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesi için çalışmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum.”


Anahtar Kelimeler: Başkan Demirkaya' Kasım mesajı