Başkan Fehap Alma Yerli otomobil TOGG'un direksiyonuna geçti

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, 47 MRD 047 plakasıyla Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda tanıtımına başlanmasıyla birlikte ve her kesimden çok sayıda vatandaş otomobile yoğun ilgi göstermekte.

Gündem 12.05.2023 15:10:00 0
Başkan Fehap Alma Yerli  otomobil TOGG

İlk gününde Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mahmur Demirtaş ile Ak Parti Maedin Milletvekili adayı Faruk Kılıç başta olmak üzere çok sayıda kişi alana giderek Yerli otomobil Togg’u görmek için yarışırken bugünde Bürokratı, siyasetçisi, eğitimcisi, öğrencisi, STK’lisi, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş ailesi çocuklarıyla otomobile yoğun ilgi göstermekte. AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Togg’un direksiyon başına geçerek test sürüşünde bulundu.

Test sürüşü için direksiyon başına geçen AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “Yapmaz dediler, yapamaz dediler. Bir süre sonra fabrikasıyla dalga geçtiler. Ama her zaman olduğu gibi son sözü TOGG’ u Mardin’e kadar ulaştırarak yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan söyledi. Gördüğüm kadarıyla TOGG Mardinliler tarafından çok beğenildi ve takdir gördü. “

“Bizler bu memleketin has evlatları olarak, yerli ve milli bir duruş sergileyerek hiç kimseye muhtaç kalmadan kendi teknolojisini üreten bir topluma doğru hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bu vesileyle aracın tanıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.