Başkan Öter’ den TBMM’ ye Çağrı Aile Kurumunu Yok Eden Yasalar Kaldırılsın.

Öter yaptığı yazılı açıklamada 1 Ekim de açılacak olan Türkiye büyük millet meclisi TBMM’ne çağrıda bulunarak aile kurumunu yok eden yasa ve uygulamaların acilen kaldırılmasını istedi”

Gündem 28.09.2021 19:13:00 0
Başkan Öter’ den TBMM’ ye Çağrı Aile Kurumunu Yok Eden Yasalar Kaldırılsın.

Başkan Öter’ den TBMM’ ye Çağrı Aile Kurumunu Yok Eden Yasalar Kaldırılsın.
Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Başkanı ve Türkiye aile meclisi genel başkan yardımcısı Mehmet Şerif Öter yaptığı yazılı açıklamada 1 Ekim de açılacak olan Türkiye büyük millet meclisi TBMM’ne çağrıda bulunarak aile kurumunu yok eden yasa ve uygulamaların acilen kaldırılmasını istedi” 
Başkan Öter Açıklamasında “1 Ekim de açılacak olan Milli irademizin temsilcisi Türkiye büyük millet meclisine acil çağrımız; Türkiye'de ve dünyada aileyi yok etmeye karşı küresel topyekûn bir saldırı var. Aile yapımızı yeniden diriltmek için aileyi tahrip eden fıtrata ve hukuka aykırı yasalar ve sözleşmeler iptal edilerek, işe başlanmalıdır. Aile Yıkan Faiz, kumar, İçki, fuhuş, zina, teşhircilik feminizm ve her tür cinsi sapkınlık Acilen insanlığa karşı suç kapsamına alınmalıdır. 
Milli ve manevi değerlerimize ve geleceğimize sahip çıkmak adına, Aile meclisi olarak başlattığımız, e-devlet üzerinden TBMM ve CİMER'e dilekçe kampanyamıza tüm halkımızı katılmaya ve destek vermeye çağırıyoruz.  Aileyi korumak tüm insanların fıtrat olarak insani, ahlaki ve imani vazifesidir.  
Anayasamızın 41'incimaddesine göre, ailemizi koruma görevi devletimizde ve devleti oluşturan bireylerdedir. 
Eşcinselliğin hamisi dünya Siyonizm örgütlerinin emrindeki Dünya Sağlık Örgütü'nün 17 Mayıs 1990 tarihinde eşcinsel sapıklığı akıl hastalığı olmaktan çıkararak lanetli kavme 31 senedir teşvik ediyor. Ailesiz ahlaksız toplum küresel Savaş’ına karşı; Ailenin korunması ve ahlak medeniyeti inşası için elbirliğiyle mücadele etmeliyiz. 
Kınayanların kınamasından ve linç girişimlerinden korkmadan “hakikatleri” ifade edebilmeliyiz Cinnet ve cinayetleri engellemek ve Ahlak medeniyeti inşası için gereken tedbirlerden bazıları şu şekilde sıralandı: 
1.Cinsisapıklık ve savunuculuğu insanlık suçu kapsamına alınmalı ve faaliyetleri yasaklanmalı. 2.Fıtrata, hukuka ve Aile medeniyetimize aykırı Toplumsal Cinsiyet Adaleti veya eşitliği maskesiyle eşcinsellik teşviki politikaları durdurulmalı. 
3.Ailesiz, ahlaksız ve cinsiyetsiz toplum projeleri ve bağlı uygulamaları da acilen iptal edilmeli. 4.Kadını'kutsal inek'gören 6284 sayılı Yasa iptal/ıslah edilmeli. İftira edenlere iki kat ceza verilmeli. 2014'den bugüne her yıl 550 bin kişi evden uzaklaştırılarak aileler yıkılıyor... 5.Şiddetin her türlüsüne karşı çıkılmalı. İnsana ve diğer bütün canlılara şiddet uygulayanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. 
6.cinayetleri engellemek Boşanmalarda çocuk velayetini istismar edenlerden EYSE ebeveyne yabancılaştırma sendromu uygulayanlardan velayet hakkı alınarak karşı tarafa verilmeli. EYS Ebeveyne Yabancılaştırma sendromu yaşatan uygulayıcıları en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. 
7.Nafaka hapsi ve süresiz nafaka zulmüne son verilmeli. Türkiye’de boşanma oranların %24 nerdeyse her 4 evlilikten birisi boşanıyor... 
8.insanlik suçu Çocuk Haczi travması devletin çocuğa karşı uyguladığı şiddettir. Çocuk istismarıdır sonlandırılmalı. Her yıl 150 bin kişi velayet istismarı mağduru oluyor. 
9.Genç akran evliliği yapan gençler cezalandırılmamalı. 
10.Mal paylaşımı kaç yıl evli kaldıysa yüzdelik oranı o kadar olmalı. 
11.Aile yıkan faiz, içki, kumar, faiz, fuhuş feminizm teşhircilik yasaklanmalı. 
12.Reissiz aile olmaz. Ailede reis babadır. iki devlet başkanı ve eş devlet başkanlığı olmadığı gibi. Ailede de iki reis olmamalı. 
13.Tüm medya; çocuk gençlik aile yönünden kontrol altına alınmalı. Bağımlılıkla mücadele edilmeli. Caydırıcı cezalar getirilmeli.
14.Aile kurma teşvik edilmeli, Aile kurana en az 100 gram altın değerinde karşılıksız kredi verilmeli. 
15.her çocuk için aileye en az 7 yıl boyunca 1/3 asgarî ücret verilmeli 
16.Asgarî ücrete ve emekli maaşına vergi ve her tür haciz nafaka dahil haciz yapılamamalı. 17. Erkeği kendi evinden, çocukları önünde sokağa atan, toplum önünde aşağılayan ve aileleri geri dönülmez noktaya götüren her türlü yasa ve uygulamalara son verilmeli. Şiddeti, cinselliği teşvik eden kamu spotları yasaklanmalı.

Başkan Öter açıklamasına son verirken “1 Ekim tarihinde açılacak olan Türkiye büyük Millet meclisimizde görev yapan tüm vekillere sesleniyor ve çağrıda bulunuyoruz. Aileye, İnsanlığa zararlı her türlü sapkın faaliyet ve fillere karşı yasal önlemlerin alınmasını TBMM’den bekliyor ve takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz “Dedi