Başkan Şahin: “üyelerimize 5 yıldızlı hizmet vermek birinci vazifemiz”

Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, “Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet vermek birinci vazifemiz, bilginin paylaşıldıkça değerlidir.”dedi.

Gündem 13.10.2023 15:08:00 0
Başkan Şahin: “üyelerimize 5 yıldızlı hizmet vermek birinci vazifemiz”

Van Ticaret Borsası Personelleri, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Kızıltepe Ticaret Borsamızı ziyarette bulundu.

Van Ticaret Borsası yapılan kıyaslama toplantısına Van Ticaret Borsası Genel Sekreter Macide Demir ve Genel Yardımcısı Metin Süer ve Akreditasyon Sorumlusu Tülay A. Kırmızıkaya Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Genel Sekreter Abdulkadir Şahin, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Metin Sert katıldı.

Burada kıyaslama çalışmasını değerlendiren Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin , “Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet vermek birinci vazifemizdir. Bilginin paylaşıldıkça değerlidir. Bölge ekonomisinin kalkınması için yaptığımız çalışmaları diğer Oda ve Borsalar ile paylaşarak ülke geneline katkı sağlamaktayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin gelişmesi demek Türkiye’nin gelişmesi demek. Bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Kızıltepe Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Metin Sert, Kalite ve Akreditasyon Sistemi, Borsa ERP yazılımı ve iyi uygulamaları kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.