Başkan Tatlıdede’den Minikleri Sevindiren Ziyaret

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, kırsal mahallelerde okuyan minik öğrencileri ziyaret etti, kendilerine ayakkabı hediye etti.

Gündem 16.12.2022 18:52:00 0
Başkan Tatlıdede’den Minikleri Sevindiren Ziyaret

 

 

Başkan Tatlıdede, Özlüce, Yüce, Elmabahçe, Çağlar, Acar ve Avcılar Mahallelerinde bulunan ilkokul ve ortaokulları ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Tatlıdede, minik öğrencilere ayakkabı hediyelerini verdi.

6 Mahallede okuyan yaklaşık 200 öğrenciye ayakkabı hediyeleri Başkan Tatlıdede tarafından takdim edildi. Hediyelerini alan minikler, Başkan Tatlıdede’ye teşekkür etti.

Kırsal mahallelerde yaşayan ve eğitimlerini sürdüren minik öğrencilerle bir araya gelerek hem kendileri ile sohbet ettiklerini hem de kendileri için hazırlanan hediyeleri takdim ettiklerini ifade eden Başkan Tatlıdede, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün ekip arkadaşlarımız ile birlikte birkaç farklı kırsal mahallede bulunan okullarımızı ziyaret ettik. Minik yavrularımızla bir araya geldik. Artuklu Belediyesi olarak onlara ayakkabı hediyeleri hazırlamıştık. Bu hediyelerimizi öğrencilerimize takdim ettik. Çok mutlu oldular. Gerçekten mutlulukları görülmeye değerdi. Bizim öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Onlar bizim geleceğimizin teminatı. Biz, yaptığımız her işte, önce onları düşünerek yapıyoruz.”