Bebeğim Tiyatrosu ilgiyle izlendi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Devlet Tiyatrosunca sahnelenen ve iki perdeden oluşan ?´Bebeğim´´ adlı tiyatroya Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.

Yaşam 22.12.2019 08:39:26 0
Bebeğim Tiyatrosu ilgiyle izlendi

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turizm ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen tiyatro gösteriminde izleyiciler salonu doldurdu.

Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman´ın Eşi Hanımefendi Gülseren Yaman, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Mehtap Bingül, İl Kültür Turizm Müdürü Alaattin Aydın, Kültür Turizm ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Şahin ve Mardinli vatandaşlar katıldı.

Margaret Mayo´nun yazdığı, Cihat Türkoğlu´un çevirdiği, Sertel Çetiner´in dekor tasarımını, Esra Selah´ın kostüm tasarımını, Mehmet Yaşayan´ın ışık tasarımını üstlendiği, Müziğini Kemal Günüç´ün yaptığı tiyatroda;

Eşinin kıskançlık krizlerinden kurtulmak için sürekli yalan söyleyen ve her yalanı başka yalanlar doğuran kadının, düştüğü durumdan kurtulmak için neden olduğu olaylar dizisi anlatıldı.