Belediye Cami ve Mezarlıklarda Temizlik çalışması başlattı

Kızıltepe Belediyesi Ramazan ayı öncesinde mezarlık ve camilerde başlattığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam 18.06.2015 17:32:10 0
Belediye Cami ve Mezarlıklarda Temizlik çalışması başlattı

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol ve Kaldırım yıkama ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesi başlattığı ve ilçenin tüm Mezarlıkları ve Cami bahçeleri ve Cami önlerindeki kaldırımlar yıkanılarak temiz bir konuma getiriliyor.

Kızıltepe Belediye Eş başkanları çalışma ile ilgili yaptıkları açıklamada, ? Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı personellerimiz Ramazan ayı nedeniyle sınırlarımız alanında bulunan cami ve Mezarlıklarda temizlik işlemlerine başladılar. Halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek? dediler.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan ise, ? Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, Mezarlık ve Camilerin Yol ve Kaldırım yıkama aracı ile gerekli temizlik çalışmalarına başlanmış bulunmaktayız. Başlatmış olduğumuz bu çalışmamızın amacı Ramazan ayı öncesi halkımızın rağbet ettiği mezarlıklarımızın ve camilerimizin temizliğine önem vermemizdir. Mezarlık ve Camilerimizin önündeki Yol, Kaldırımları ve Bahçeleri Ramazan ayı öncesi hazır hale getiriyoruz.? Diyen Aslan, Ramazan Ayı süresince Cami ve mezarlıklarda temizlik çalışmalarına Arife gününe kadar devam edileceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: