Belediye Sanat Merkezi çalışanları İftarda bir araya geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası, Başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım ve Belediye meclis üyeleri, Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Ş.Eli Temel Kültür Sanat Merkezinde Merkez çalışanları, öğrencileri ve aileleri iftar program

18.06.2016 12:23:59 0
Belediye Sanat Merkezi çalışanları İftarda bir araya geldi

Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası, Başkan yardımcısı Şükrü Yıldırım ve Belediye meclis üyeleri, Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Ş.Eli Temel Kültür Sanat Merkezinde Merkez çalışanları, öğrencileri ve aileleri iftar programında bir araya geldi.

 

Kurslara olan ilgiyi artırmak ve çocuklar üzerinde olumlu izler bırakmak amacıyla öğrenci velilerinin de desteği ile iftar yemeği verildi. İftar sofrasında buluşan kurs öğreticileri, öğrenciler ve aileler, Ramazan ayının manevi ortamını hep birlikte yaşadı.

 

Kurulan İftar sofrasında yerini alanlar, ezanın okunmasıyla oruçlarını  açtı. İftar yemeğinden sonra konuşan Başkan Ası ?Burada kurulan sofranın komün olması insanlar arası ortaklaşmanın dayanışmanın sembolüdür. Manevi duyguların en yoğun yaşandığı Ramazan ayında ortaklaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin önemi çok fazla önem arz etmektedir. İnsanlarımızın bu duygularını her daim canlı tutması ve yeni nesle aktarabilmesi adına bu tür etkinliklerin yapılması önemlidir. Bu sayede çocuklarımıza ortaklaşmayı, dayanışmayı, birlikteliği aşılıyoruz. Komün sofrayı kurmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? Dedi. İftar yemeği, çocuk korosunun mini konseri ile sona erdi.