Belediye Başkanı Şahin’den, kırsal mahallelere ziyaret

Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, kırsal mahallelere ziyarette bulundu.

Gündem 16.06.2022 11:04:00 0
Belediye Başkanı Şahin’den, kırsal mahallelere ziyaret

Midyat Belediye Veysi Başkan Şahin beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ve Parti yöneticileri ile birlikte ilçenin kırsal Gelinkaya, Söğütlü, Kayalıpınar, Kutlubey, Çamyurt ve Yemişli’ kırsal mahallelerinde bir dizi, inceleme ve temaslarda bulundu.

 

Şahin, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Ziyaretleri kapsamında ayrıca taziye ziyaretlerinde de bulundu.

 

Belediye Başkanı Şahin ziyaret kapsamında, Söğütlü Mahalle Muhtarı Hasan Özdemir’den mahallenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

 

Ardından, Kutlubey’ de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi..

 

Yemişli mahallesinde de, yurt dışında yaşayan Süryani vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti.

 

Samimi ve içten bir ortamda bulunmanın memnuniyetini ifade eden Şahin, ilgi ve alakalarından dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

 

Başkan Şahin, yapmış olduğu konuşmalarında, bütün amaçlarının, ilçenin bütün mahallelerini daha rahat ve daha huzurlu yaşatmak için, gereken imkânlara kavuşturmak olduğu söyledi.

 

Belediye olarak, kırsal mahallelere hizmet götürürken, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini kaydeden Şahin, Vatandaşlarımızın refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları olarak büyük gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

 

Ziyaret bitiminde Şahin ve Yarış’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar ise, göstermiş oldukları yakınlık ve destekleri için teşekkür ettiler.