Belediye Etüt Merkezinde Yaz Kursları...

Kızıltepe Belediyesi yaz kurslarında sınavlara hazırlanan öğrenciler için ders kursları açtı.

Eğitim 27.08.2014 08:11:29 0
Belediye Etüt Merkezinde Yaz Kursları...

Kızıltepe Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Mehmet Yalçın Etüt Merkezi, yaz programı kapsamında öğrencilere yönelik kurslara sürdürüyor.

Kızıltepe Belediyesi Mehmet Yalçın Etüt Merkezi, yaz programı kapsamında Kürtçe okuma yazma kurslarının yanı sıra sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik kurslara başlandı.

1 sınıf Kürtçe okuma yazma kursu, 2 sınıf da çeşitli sınavlara hazırlanan öğrenciler için Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih, İngilizce, Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinin verileceği kurslara öğrencilerin yoğun başvuruda bulunduğu belirtildi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına hazırlanan bine yakın öğrencinin başvuruda bulunduğunu kaydeden etüt merkezi hocalarından Yusuf Demir, “Bizler elimizden gelenini yapmaya çalışıyoruz. Ücretsiz olarak öğrencilerimize ders verdiğimiz gibi klasik dershaneciliğin dışında birinci önceliğimiz ana dilde eğitim vermektir. Aynı şekilde çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerimize yardımcı olarak istedikleri bölümleri kazanmalarını sağlamaktır. Başvurular tabi ki devam ediyor. Eminiz ki bu sayı daha da artacaktır. Bizlerde bu kapsamda daha fazla sınıf açarak öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.