Belediye Stratejik Planı ve 2015 Yılı bütçesini açıkladı ?

Belediye tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında tahmini bütçe ile ilgili rakamlar yer almadı.

3.10.2014 09:22:12 0
Belediye Stratejik Planı ve 2015 Yılı bütçesini açıkladı ?

Kızıltepe Belediyesi 2014-2018 stratejik planı, 2015 Performans Programı ile Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan belediye bütçesinin sunum tanıtımı belediye meclis toplantı salonunda Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı İsmail Ası, Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, DBP Kızıltepe İlçe Eşbaşkanı Kemal Ece, STK Başkanları ve mahalle muhtarlarının katılımı ile yapıldı.

Belediye web sitesinden duyurulan habere göre, Stratejik planın yanı sıra 2015 yılı performans programı ile tahmini belediye bütçesi sunumu öncesi açılış konuşmasını yapan Belediye Eşbaşkanı İsmail Ası, “Bu stratejik plan, bulunduğumuz noktadan hedeflediğimiz noktaya ulaşmada izleyeceğimiz yolun haritasıdır ve geleceğe dönük bakış açımızı ortaya koymaktadır. Uzun dönem değişmeyeceği ön görülerek misyon, vizyon ve değerler belirlenmiş, Belediyemizin gideceği yönü tarif eden stratejik amaçlar ortaya konulmuştur. Hedeflere ulaşma düzeyini ölçmek ve değerlendirmek üzere performans göstergeleri belirlenmiş ve bir bilgi sistemine bağlanmasına yönelik ön çalışmalar tamamlanmıştır. Çok kısa bir sürede, özverili bir çalışma sonucunda gerçekleştirilen stratejik planımızda emeği geçen Stratejik Planlama Ekibindeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yeni stratejik planın, kurumumuzun kaynaklarının daha etkin kullanılmasına, olumlu faaliyetlerinin artmasına, kurumsal kimliğinin güçlenmesine katkı sağlayacağı inancı ile hayırlı olmasını dilerim” dediği açıklandı.

Basının davet edilmediği sunum ile ilgili belediye web sitesinden kamuoyuna yapılan açıklamada, 2014-2018 stratejik planı, 2015 Performans Programı ile ilgili detaylar ve belediyenin tahmini bütçesi ile ilgili rakamlar ise açıklanmadı.