Belediye ve Milli Eğitim arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan biraraya gelerek işbirliği protokolü imzaladılar.

Gündem 26.08.2022 17:54:00 0
Belediye ve Milli Eğitim arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İşbirliği Protokolü içeriğinde; Halk Eğitim Merkezinde açılacak olacak kurslar için donatım malzemesi temini, kurslarda görev alacak olan öğretmenlerin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasının yanısıra Belediye'ye bağlı park ve bahçelerde öğrenciler için alan ve bank tahsis edilmesi ile öğrencilerin yapacağı spor etkinlikleri için spor malzemesi ve gerekli teçhizatın tahsis edilmesi başlıkları yer aldı.

Geleceğimiz olan öğrencilere ve eğitime her zaman koşulsuz olarak destek vereceklerini belirten Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede “Belediyemiz ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüz arasında iş birliği protokolü imzaladık. Bu iş birliği protokolünün amacı merkez ilçemizde öğrencilerimize yönelik sosyal faaliyetlerde bulunmak. İçinde foklorundan sanatına, söyleşilerinden sporuna kadar farklı farklı konularda birlikte işbirliği yapacağız. Sosyal faaliyetlerimizi arttıracağız” dedi.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Duyan da eğitime bir bütün olarak bakılması gerektiğine dikkat çekerek, eğitimin sadece okulun ve öğretmenin işi olmadığını,eğitimin tüm toplumun işi olduğunu söyledi.