Belediyeler 6 aylık çalışmalarını değerlendirdi.

Politika 6.11.2014 08:02:20 0
Belediyeler 6 aylık çalışmalarını değerlendirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve DBP`li ilçe belediyeler, aylık rutin grup toplantılarını gerçekleştirdiler. Toplantıda 6 aylık dönemde belediye eş başkanlar bölgelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile DBP`li Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin, Mazıdağı, Derik, Ömerli, Dargeçit ve Savur ilçe belediye eş başkanları, 6 ayda yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol Akay, İlçe belediye eş başkanları, Belediye meclis üyeleri ve Büyükşehir Daire Başkanları katıldı. Grup Eş sözcüleri Hafize Aymelek ve Mahmut Bingül’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve belediye eş başkanları tek tek söz alarak, yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son 6 ay içerisinde yapılan su şebekeleri, yeni yollar ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, yaşanan tüm eksikliklere rağmen hizmet sunma noktasında çalışmalarının hızlı bir şekilde devam edeceğini belirttiler. Yaklaşan kış koşulları nedeniyle kimi aksaklıkların da olabileceğini belirten Daire Başkanları, kış hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını aktardı.

İlçe belediye eş başkanları da, Büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışmanın önemine değinerek, hizmetlerin halka ulaşması konusunda çalışmaların ortak bir şekilde devam etmesi ve sürdürülmesi gerektiğinin belirttiler. Eş başkanlar, hazırladıkları projeleri de toplantıda dile getirerek, en kısa sürede projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Öte yandan eş başkanlar, kısa bir süre içerisinde yaptıkları tüm çalışmaları basın mensupları ile paylaşacaklarını duyurdu.


Anahtar Kelimeler: