BİK Diyarbakır Şubesi’nden ziyaretler

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez’i makamlarında kabul etti.

Gündem 25.05.2021 07:53:00 0
BİK Diyarbakır Şubesi’nden ziyaretler

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Vali Pehlivan ve Belediye Başkanı Yarka’ya Kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karşılıklı yapılabilecek çalışmalar, projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak’ın huzur ve güven ikliminde gelişimini hızla sürdürdüğünü, imar başta olmak üzere şehrin her alanına hizmet verdikleri, Şırnak’ta yaşanan güzelliklerin bütün Türkiye’ye duyurulmasında basının önemli bir rol oynadığını ifade etti. Yarka, ortaya koydukları vizyoner imar projeleriyle Şırnak’ın geleceğini planladıklarını anlattı.

Şırnak’ı her ziyaretinde daha gelişmiş, modernleşmiş bulduğunu belirten Osman Başeğmez, Şırnak’ın tanıtımı için üzerine düşen bir görev olursa bunun seve seve yapmaya hazır olduğunu belirtti. Basın İlan Kurumu olarak 81 ilde faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Başeğmez, “Şırnak ilimizdeki gazeteler sorumluluk alanımıza girdikten sonra başta baskı kalitesi olmak üzere bir iyileşme söz konusu. Yerel gazetelerimizde çalışan arkadaşlarımız şehrine sahip çıkarak, buradaki güzellikleri yaygın basına taşınmasında önemli köprü vazifesi görüyor. Bunu daha çok yaygınlaştırmamızda fayda var” dedi.

Ziyaretlerin sonunda hediye takdimleri geçekleşti.


Anahtar Kelimeler: Diyarbakır Şubesi’ ziyaretler