Bir yastıkta bir ömür projesi ile gelinlerin yüzü gülüyor

Kızıltepe Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerine devam ediyor. Belediye ekipleri, "Bir Yastıkta Bir Ömür" projesi kapsamında yeni evlenen çiftlerin evlerini ziyaret ediyor, geline çeşitli hediyeler veriyor.

Yaşam 5.01.2019 08:27:55 0
Bir yastıkta bir ömür projesi ile gelinlerin yüzü gülüyor

SELMAN GÜNEŞ/ KIZILTEPE

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü "Bir Yastıkta Bir Ömür" projesi kapsamında yeni evli çiftleri ziyarete devam ediyor. Sıcak bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette geline hayırlı olsun deniliyor.

Belediyenin bu haftaki ziyareti Tuba Kino ismindeki gelin oldu. Geline hayırlı olsun denildikten sonra kaymakamın Eşi Fİliz Yüzer tarafından Tuba geline çeşitli hediyeler verdi.

Tuba Kino belediye ekiplerinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kino, "Yeni evlendim, üçüncü haftama girdim. Çok memnun oldum, çok sevindim. Belediye ekiplerimize ve Kaymakamımızın eşi Filiz Yüzer hanımefendiye çok teşekkür ederim.? diye konuştu.

Proje hakkında bilgiler veren Belediye Psikoloğu Zohal  Songur, ?Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri olarak ?Bir yastıkta bir ömür´ projemiz kapsamında yeni gelinlerimizin evlerine geliyoruz. Onlara hayırlı olsun diyoruz. Onlarla sıcak bir ortamda samimi bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Onların yalnız olmadıklarını kendilerine iletiyoruz.  Biz belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olacağız. Bu tür projeler devam edecek.? dedi.